Månadens hälsoerbjudande

Golfpaket:

CD-skivor: "Avspänning" + "Golf det mentala spelet"
Bok: "Golf – det mentala spelet"

BLI EN BÄTTRE GOLFARE MED MENTAL TRÄNING

Golf är en idrott som kräver en mycket stark koncentrationsförmåga och att "vara bäst när det gäller". Liksom man måste träna in slagteknik och användning av olika klubbor i olika situationer är det också möjligt att träna upp sin mentala förmåga i golf. Golf är troligen den idrott där man tydligast kan se betydelsen av mental träning. Spelet är ju så enkelt när det fungerar, men blir minst sagt komplicerat när det "går grus i maskineriet". Men trots att den mentala kapaciteten svarar för 70 – 80 % av resultatet så svarar den mentala träningen bara för en blygsam del av träningen hos de flesta golfare. Detta bero oftast på att man inte vet hur man ska gå tillväga för att träna sin mentala förmåga.

Nu finns det en speciell CD för golfspelare med 6 olika program.

Innan man börjar med CD:n "Golf – det mentala spelet" bör man under några veckor träna den Mentala grundträningen med CD-skivan "Avspänning" som innehåller 4 olika program á 15 minuter. Efter att ha tränat de första tre programmen 5 – 7 gånger har man fått en god grund att starta med Golf-programmen.

Som komplement till CD-skivorna har vi valt boken "Golf – det mentala spelet" skriven av Torsten Hansson och Lars-Eric Uneståhl. Torsten Hansson har arbetat med golflandslaget i flera år och är nu coach åt en grupp professionella idrottare och ingår i Olympiska kommitténs mentala rådgivargrupp. Lars-Eric Uneståhl utvecklade den mentala träningen i Sverige på 1970-talet och har skrivit ett 20-tal böcker och ett stort antal träningsprogram som bland annat används av professionella golfspelare över hela världen.

Golfpaketet kostar 440 kr och beställs genom att du fyller i nedanstående uppgifter och sänder till oss. Frakt 40 kr tillkommer. Betalning sker via faktura.

Beställ via Internet    Beställ via Fax